Salva Vita Smart

Dispozitive profesionale menite să conducă la salvarea de vieți omenești!

PREZENTARE GENERALĂ

SALVAVITA SMART S.R.L. se ocupă de comercializarea, asistența și calibrarea certificată efectuată în Italia (fără acreditare printr-un organism national din România de acreditare) a detectoarelor portabile de multi-gaz DPI – dispozitive de protecție individuală - în colaborare directă și reprezentanță exclusivă a U.M.C. Italia, acestea fiind oferite actualmente într-un regim de asistență profesională tehnică, calibrare și certificare de către U.M.C. Italia (www.umcinstruments.com) în cadrul propriilor laboratoare iar în viitor în cadrul laboratoarelor SALVAVITA SMART S.R.L.

Detectoarele DPI portabile multi-gaz comercializate de către SALAVAVITA SMART S.R.L. beneficiază de un design compact, innovativ, fiind ușoare, mobile și rezistente în timp, incluzând diverse modele care pleacă de la cele mai simple dispozitive de alarmă până la instrumente complexe având o tehnologie de ultimă generație. Toate aceste dispozitive / sisteme utilizate fundamental în limitele disponibilității lor tehnice, sunt complet configurabile și reparabile în cadrul laboratoarelor U.M.C. Italia. Principial, detectoarele multi-gaz sunt ideale a se folosi în cazul spațiilor care prezintă zone înguste, unde există necesitatea efectuării unui test de explozivitate LEL în puncte diverse cu pompă de aspirație, fiind de tipul celor care pot fi portabile / mobile individuale DPI sau a celor colective fixe și pot oferi vizibilitate în timp real asupra stării și siguranței persoanelor care lucrează în zone periculoase. Astfel DPI ajută societățile care operează în mediul industrial dar și pe toți cei din mediul civil care lucrează sau tranzitează în zone având un anumit risc la gaze, să obțină un răspuns rapid, conștient și decis evitând prin urmare eventuale posibile accidente / incidente de siguranță. Aplicațiile dipozitivelor DPI includ multiple domenii de activitate cum ar fi depozite / cavouri subterane, săli de centrale termice cu gaze, zone de producție a vinului, zone post incendiu, canalizări, fabrici industriale, igienă industrială, rafinării, mine în exploatare, echipaje de primă urgență, flote la distanță, zone de terapie intensivă ATI, benzinării, zone portuale în care tranzitează containere etc.

Atenție: Echipamentele de monitorizare a gazelor sunt niște aparate extrem de complexe. Acestea pot fi utilizat numai de către persoanele care au fost instruite în mod corespunzător.